Suzukimethode

Suzukimethode

Wil jouw peuter/kleuter al viool leren spelen? Dan biedt SMK muziek & dans de speciaal ontworpen Suzukimethode aan voor kinderen vanaf 3 à 4 jaar aan. Deze methode benadert het leren van muziek maken op dezelfde manier als een kind zijn moedertaal leert: door te luisteren naar en gestimuleerd te worden door zijn ouders en hen te imiteren. De samenwerking tussen jou als ouder en je kind speelt een cruciale rol tijdens deze cursus Viool voor kinderen, maar ook tijdens het oefenen thuis.

In het begin van deze jaarcursus ligt de focus op het spelen op gehoor, waarbij pas later wordt gestart met het noten lezen. Elke week krijgt je kind 20 minuten individuele les en 30 minuten groepsles. De exacte dag en tijd van de groepsles worden in overleg met alle deelnemende muzikanten in de dop vastgesteld. Afhankelijk van zijn ontwikkeling kan je kind aansluiten vanaf 3 à 4 jaar.

 

Peutermuziek Kleutermuziek
Muzikids 6-8 jaar
Aanmelden

Aanmelden

Is jouw peuter of kleuter er klaar voor om spelenderwijs met vioolspel aan de slag te gaan? Download dan het inschrijfformulier via onderstaande button, en stuur dit ingevuld terug naar onze administratie of lever het af op onze hoofdlocatie in Kerkrade.

N.B. Om de mogelijkheden en verwachtingen goed af te stemmen, wordt er na altijd eerst een gratis proefles afgesproken, voordat een inschrijving definitief is. De docent neemt hierover contact met je op. 

 

Download het inschrijfformulier Praktische informatie