Lesvormen

Lesvormen

Bij SMK muziek & dans hebben we verschillende lesvormen. Naast de mogelijkheid van een gratis proefles voor zowel dans- als muziekcursussen, kun je met name bij de individuele muziekcursussen passies combineren, flexibele lesmomenten afspreken, ingekorte of uitgebreide varianten van een jaarcursus afnemen. Meer weten? Lees dan snel verder.

 

Gratis proefles muziek en dans

Gratis proefles muziek en dans

Twijfel je of een instrument of cursus wel bij je past? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan. Je kunt bij ons voor maximaal twee cursussen één gratis proefles volgen. Daarbij maak je zelf de afweging of dit om twee instrumenten, een instrument en een andere muziek- of danscursus of om twee danscursussen gaat.

Aanmelding voor een proefles
Zoek eerst het instrument, de muziek- of danscursus van jouw keuze en kies dan in het online aanmeldformulier bij de lesvorm de optie ‘proefles’. Nadat je je hebt ingeschreven voor een proefles voor een instrument (of zangcursus) zal de docent binnen enkele dagen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Als je keuze is gevallen op een groepscursus, ontvang je na je aanmelding een e-mail met de tijd en locatie waar je terecht kunt voor jouw proefles.

Proefles voor een instrument
Een proefles voor een instrument is alleen mogelijk als een docent ruimte heeft in zijn lesrooster. Als dat niet mogelijk is, zal de docent je uitnodigen voor een kijkles bij een andere leerling. Je hoeft voor een proefles op een instrument nog geen eigen instrument te hebben.

 

Muziek Dans
Leskaarten muziek

Leskaarten muziek

Wil of kun je je (nog) niet aan een jaarcursus (instrumentale of zangcursus) verbinden, dan hebben we bij SMK muziek & dans nog andere mogelijkheden.

Oriëntatiekaart
Met de oriëntatiekaart kun je in vijf lessen van 20 minuten kennismaken met één van onze muziekcursussen. Een oriëntatiekaart kan voor maximaal twee verschillende instrumenten of muziekcursussen worden gekocht.

Minutenkaart
Wil je les volgen op een tweede instrument, of wil je verder met je huidige cursus en zitten je subsidiejaren erop? Dan is een minutenkaart een slimme optie. Je kunt kiezen uit kaarten van 200 of 600 minuten. Als de kaart vol is, kun je zonder verdere verplichtingen stoppen met de lessen. Wil je door? Mooi! Je kunt onbeperkt nieuwe minutenkaarten kopen die elk geldig zijn tot het einde van het lopende seizoen. Bij het gebruik van een minutenkaart spreek je voor elke les een datum en tijdstip af met je docent.

  • KADOTIP! Minutenkaarten zijn ook geschikt om kado te doen!

Wil je een leskaart aanschaffen? Zoek eerst de zangcursus of het instrument van jouw keuze en vul dan in het online aanmeldformulier de ‘lesvorm’ van jouw keuze in.

 

Heerlijk zingen Instrument leren spelen
Flexabonnement muziek

Flexabonnement muziek

Wil je flexibel je lesmomenten indelen binnen een cursusseizoen? Omdat je bijvoorbeeld richting je examen gaat, stage gaat lopen, of niet iedere week les wil of kunt volgen? Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden we dan een Flexabonnement. Je kunt hierbij in overleg met je docent 19 lessen per cursusseizoen inplannen.

Meer weten? Vraag het onze administratie.

 

Combicursus muziek

Combicursus muziek

Kun je niet kiezen en zou je graag twee instrumenten tegelijkertijd willen leren spelen? Dan hebben we bij SMK muziek & dans voor jou de Combicursus. Hierbij heb je afwisselend les op twee verschillende instrumenten of combineer je zangles met een instrument. Ook mogelijk: Songwriting in combinatie met een instrumentale cursus of zangcursus!

Als dit je leuk lijkt, neem dan contact hierover op met onze administratie!

 

Voor fanatieke muziekcursisten

Voor fanatieke muziekcursisten

Ben jij een heel fanatieke muziecursist, dan hebben we nog een aantal andere opties bij SMK muziek & dans die we graag met je delen.

Extra lestijd
Onze zang- en instrumentale cursussen bestaan uit 38 lessen van 20 minuten per les. Het is bij deze jaarcursussen – in overleg met de docent – mogelijk om extra lestijd van 10 of 15 minuten per les bij te kopen.

Kostendekkend tarief
Heb je het gesubsidieerde traject van 9 jaar doorlopen? Dan kun je de jaarcursussen volgen tegen een kostendekkend tarief.

Wil je hier meer over weten, informeer dan bij onze administratie!

 

Meer weten?

Meer weten?

Tarieven Mail de administratie