Gratis proefles

Gratis proefles

Twijfel je of een instrument of cursus wel bij je past? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefles aan. Je kunt bij ons voor maximaal twee cursussen één gratis proefles volgen. Daarbij maak je zelf de afweging of dit om twee instrumenten, een instrument en een andere muziek- of danscursus of om twee danscursussen gaat.

Aanmelding voor een proefles
Zoek eerst de muziek– of danscursus van jouw keuze en kies dan in het online aanmeldformulier bij de lesvorm de optie ‘proefles’. Nadat je je hebt ingeschreven voor een proefles voor een instrument (of zangcursus) zal de docent binnen enkele dagen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Als je keuze is gevallen op een groepscursus, ontvang je na je aanmelding een e-mail met de tijd en locatie waar je terecht kunt voor jouw proefles.

Proefles voor een instrument
Een proefles voor een instrument is alleen mogelijk als een docent ruimte heeft in zijn lesrooster. Als dat niet mogelijk is, zal de docent je uitnodigen voor een kijkles bij een andere cursist/leerling. Je hoeft voor een proefles op een instrument nog geen eigen instrument te hebben.

 

Muziekcursussen Danscursussen
Praktische informatie