Nieuws

Even opnieuw voorstellen! Wij zijn…SMK muziek & dans!

Gaan we iets anders doen dan we al deden? Nee! Waarom dan ‘opnieuw voorstellen’? SMK is de afgelopen jaren gegroeid. En daarbij past een iets andere naam. We laten graag weten dat we écht thuis zijn in muziek en dans. Want dát is wat we doen. Hoe we dat doen, is in de loop van de jaren flink uitgebreid.

De meeste mensen kennen ons van muziek- en danscursussen voor jong tot oud en van hobby tot voorbereiding op een beroepsopleiding. Maar we laten ook mensen die niet vanzelfsprekend met muziek en dans in aanraking komen, meedoen aan cultuur. Zo zetten we bijvoorbeeld muziek en dans in om uiteenlopende doelgroepen met elkaar in contact te brengen, de leefbaarheid in een wijk te vergroten of om het mentale welzijn te bevorderen. En we zijn er specifiek voor het onderwijsMet onder andere het programma Meer Harmonie in de Samenleving bieden we op 31 basisscholen en hun omgeving een doorgaande leerlijn.

Vanuit deze drie perspectieven is SMK muziek & dans een samenwerkingspartner van/voor vele partijen in het maatschappelijke, sociale en culturele veld. Van muziekvereniging tot welzijnsorganisatie en van school tot culturele instelling.

Daar waar we kunnen, dragen we bij met muziek & dans. En dat doen we onder het motto: SMK laat je groeien!

Let op: Vanwege de nieuwe naam is ons webadres gewijzigd naar www.smkmuziekendans.nl. Ook onze emailadressen zijn gewijzigd. Je vindt ze op onze contactpagina.

Contact