Basiscursus Dirigeren (individueel)

Basiscursus Dirigeren (individueel)

Wil jij meer met dirigeren? Wil jij jouw vaardigheden voor het leiden van een koor, HaFa-orkest of slagwerkensemble uitbreiden? Met de basiscursus Dirigeren ga je dieper in op o.a. solfège, partituurspel, slagtechniek, repetitietechniek, stemvorming en programmering. Je leert niet alleen de theorie erachter, maar je past het ook toe in de praktijk met een koor, orkest of ensemble.

Na afronding van de individuele cursus ontvang je het certificaat niveau 2 van de provinciale opleiding ‘Assistent Dirigent’. Deze cursus sluit aan op de oriëntatiecursus dirigeren (niveau 1).

Praktische info

  • 10 privélessen van 60 minuten
  • Tarief: €786,50 (incl. BTW)
  • Locatie: SMK Kerkrade
  • Lesdag en tijd in overleg met docent
  • Inschrijven kan gedurende het hele seizoen

Deelnemers die in Limburg wonen, ontvangen maar liefst 50% van de cursusprijs – na het behalen van het certificaat- retour van een van de deelnemende muziekbonden (VNK, Limburgse Bond voor muziekgezelschappen en Limburgse Bond van Tamboerkorpsen).

Inschrijven

Inschrijven

Het is helaas niet mogelijk om via onze website in te schrijven voor deze cursus. Om in te schrijven: Download het inschrijfformulier via onderstaande button, en stuur dit ingevuld terug naar onze administratie.

Download het inschrijfformulier