Cursussen

Cursussen

Muziek- en danscursussen

Muziek- en danscursussen

 

Ontdek de magie van muziek en de vreugde van dans bij SMK muziek & dans! Of je nu een beginnende enthousiasteling bent of al wat ervaring hebt, we hebben voor elke leeftijd en elk niveau wel een passende cursus. Wil jij jouw muzikale talent ontwikkelen? Van klassiek tot pop, van viool tot drums, van achter de knoppen tot op de bok – we bieden een breed scala aan individuele cursussen, groepscursussen en samenspeelmogelijkheden. Of zie je jezelf liever gracieus en sierlijk dansen? Zoek je een cursus waarin je bezig bent met je lichaam en wilt werken aan je conditie? Ontwikkel dan je techniek, coördinatie en zelfvertrouwen terwijl je jezelf onderdompelt in de dynamische wereld van dans en beweging.

 

Tarieven, financiële ondersteuning & inschrijven

Podiumervaring

Bij SMK muziek & dans geloven we dat het podium een magische plek is waar talent tot leven komt. Daarom bieden we tal van mogelijkheden om onze cursisten en leerlingen podiumervaring op te laten doen. Tijdens onze jaarlijkse uitvoeringen krijg je de kans om jouw talent te laten stralen voor een enthousiast publiek. Of je nu een muzikant bent die soleren wil, een danser die wil schitteren in de spotlights, of deel wilt uitmaken van een ensemble of groepschoreografie – de podia bij SMK muziek & dans én daarbuiten wachten op jou! Voor meer informatie hierover, neem contact op met coördinator talentontwikkeling Frans Frijns.

Amateurverenigingen

Maar het draait niet alleen om lessen, cursussen en optredens bij SMK muziek & dans. We ondersteunen ook lokale muziekverenigingen en amateurorkesten. We begrijpen de kracht van samen muziek maken en geloven dat onze samenleving daar echt een beetje mooier van wordt. Daarom bieden we faciliteiten, docenten en andere middelen om amateurverenigingen te ondersteunen bij de organisatie van hun vereniging, repetities, workshops en gezamenlijke projecten. Meer weten? Mail dan onze coördinator hafa Guido Swelsen.

Professionele ambities

Ambieer jij een professionele toekomst in de muziekwereld? Zie jij jezelf – later als je groot bent – je geld verdienen op een poppodium, in een concertzaal of voor een klas of collegezaal? SMK muziek & dans heeft voor jou dan een Talentklas muziek en de Voorbereidende vakopleiding. Onze gedegen opleidingsstructuur biedt jou de mogelijkheid door te stromen naar een vervolgopleiding. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden bij hoofd educatie & talentontwikkeling Annemarie Huntjens.

Kortom, bij SMK muziek & dans geloven we in het creëren van een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien en schitteren.