Cursussen

Cursussen

Muziek- en danscursussen

Muziek- en danscursussen

Ontdek de magie van muziek en de vreugde van dans bij SMK muziek & dans! Of je nu een beginnende enthousiasteling bent of al wat ervaring hebt, we hebben voor elke leeftijd en elk niveau wel een passende cursus. Wil jij jouw muzikale talent ontwikkelen? Van klassiek tot pop, van viool tot drums, van achter de knoppen tot op de bok – we bieden een breed scala aan individuele cursussen, groepscursussen en samenspeelmogelijkheden. Of zie je jezelf liever gracieus en sierlijk dansen? Zoek je een cursus waarin je bezig bent met je lichaam en wilt werken aan je conditie? Ontwikkel dan je techniek, coördinatie en zelfvertrouwen terwijl je jezelf onderdompelt in de dynamische wereld van dans en beweging.

 

Meer talentontwikkeling

Meer talentontwikkeling

Naast ons grote cursusaanbod waarin je aan de slag kunt met jouw (nieuwe) muzikale of danshobby, bieden we ook het meer serieuze werk. Heb jij muzikale ambities en/of oriënteer jij je op een professionele carrière in de muziekwereld, dan hebben we examentrajecten, Talentklassen en een opleiding ter voorbereiding op de Rockacademie of het conservatorium.

En hoe tof is het als je op uiteenlopende podia kunt laten zien wat jij geleerd hebt bij SMK?!  We hebben eigen podia én werken samen met andere (culturele) partners waaronder de HUB, Theater Landgraaf en Openluchttheater Brunssum.  Ben je lid van een muziekvereniging? Ook dan kun je terecht bij SMK! Met verschillende muziekverenigingen in regio Parkstad hebben wij afspraken om hen ondersteuning te bieden waar nodig/mogelijk en hun leden muziekles te geven.

 

Meer muziek & dans

Meer muziek & dans

Kortom, bij SMK muziek & dans geloven we in het creëren van een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien en schitteren. En dat kan op een van de leslocaties van SMK, maar ook in het onderwijs of in de samenleving.

 

Onderwijs Meedoen met cultuur