Popbands

Popbands

Onder leiding van een bandcoach kun je leren en ervaren hoe het is om in een pop- of rockband te spelen! Speelniveau is niet van belang want: Al doende leer je bij SMK. Wekelijks wordt er gerepetereerd in volledig ingerichte bandlokalen, onder leiding van een bandcoach. Alles is aanwezig: van een zanginstallatie, een drumstel en versterkers, tot en met de instrumenten. Er zijn zelfs mogelijkheden om op te nemen. De bands van SMK doen regelmatig mee aan optredens binnen en buiten de gebouwen van SMK!

Zie jij jezelf ook wel in een band spelen of zingen? Lees dan hier even verder!

Graag stellen we de bestaande bands even voor:

Fools’ Matter

 

Deze band bestaat uit muzikanten tussen de 16 en 26 jaar. Naast hun instrumentale les of zangles repeteren ze een keer in de twee weken onder leiding van Sevrien Schreurs op woensdag in Landgraaf om 20:10 uur. Muziekstijl is pop en rock.

 

Mixed & Confused

 

Deze popband, bestaande uit zes bandleden van verschillende leeftijden, speelt covers van o.a. Fleetwood Mac, The Pointer Sisters, Anouk, The Common Linnets, The Rasmus, The Script en Pink. De bandleden repeteren onder leiding van Sevrien Schreurs een keer per week en hebben een gevarieerd repertoire van bekende nummers.  

 

Dereformatie

DeReformatie is een driekoppige band, bestaande uit Robert-Jan op drums, Rainier op gitaar en Nik op zang. Ze spelen hedendaagse popmuziek in allerlei stijlen: of het nu stevige rock is of funky popmuziek: ze kunnen het allemaal. De band wordt begeleid door Kars Grit, die ook de toetsen verzorgt. Ze zijn nog zoekende naar een bassist en een toetsenist om hen te versterken. DeReformatie repeteert op maandag om 20:00 uur in Kerkrade.

Grounded

 

Grounded timmert aan de weg sinds september 2022 en bestaat uit een zangeres, twee gitaristen, een bassiste en een drummer. Ze spelen rocknummers van o.a. Ghost, Adam Lambert en Foo Fighters. De leeftijden variëren tussen 16 en 26 jaar. Ze repeteren op de dinsdag om 19.20 uur in Landgraaf onder leiding van Sevrien Schreurs.

 

No Vacancy

 

Deze band bestaat uit volwassen muzikanten. Ze spelen een gevarieerde selectie van klassiekers uit het pop/rockrepertoire. Van nummers van de Beatles en CCR tot Golden Earring en The Scene. Op woensdagavond om 19:30 uur repeteren zij in Kerkrade onder leiding van Frans Frijns.

 

Voicecrack

 

Voicecrack bestaat sinds september 2022. De bandleden – een zangeres, twee gitaristen een bassiste en een drummer – zijn tussen de 12 en 17 jaar oud. Op hun repertoire staan nummers van The Cranberries, Artic Monkees, Greenday en Joan Jett. Ze repeteren op de vrijdag om 19.30 uur in Kerkrade o.l.v. Sevrien Schreurs.

 

Stuck Together

Stuck Together is de pop-/bigband van SMK. Van drums tot gitaar tot trombones en saxofoons: deze band is het meest gemeleerde gezelschap van alle SMK-bands! De muzikanten spelen muziek van Amy Winehouse tot Billy Joël en Bruno Mars. Om de week repeteren ze in Kerkrade op donderdag om 19:15, onder leiding van Marc Knoben. Uitbreiding van de blazerssectie is mogelijk: Speel je saxofoon, trombone, bugel, klarinet of dwarsfluit? Je bent van harte welkom om mee te komen spelen!

 

Lesgeld berekening

Lesgeld berekening

Lesgelden zijn afhankelijk van lesvorm, leeftijd en woonplaats van de cursist. Selecteer datgene wat op de cursist van toepassing is om een indicatie* van het lesgeld** te zien.

*Aan de opgave van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

**De geschatte prijs voor de optie 'individueel 20 minuten per week' is gebaseerd op een volledig seizoen. Start je later in het seizoen, dan betaal je alleen voor de lessen vanaf de startdatum van je inschrijving.

Leeftijd:
Aanmelden

Aanmelden

Goed om te weten:

  • Bij groepslessen kun je na de getoonde startdatum instromen, als er plek is in de groep.
  • Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefles kies je de optie ‘betalen per factuur’.
  • De oriëntatie- en minutenkaarten kunnen alleen per automatische incasso worden voldaan, in 1 termijn. Denk aan het invullen van je IBAN.
Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Goed om te weten:

  • Bij groepslessen kun je na de getoonde startdatum instromen, als er plek is in de groep.
  • Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefles kies je de optie ‘betalen per factuur’.
  • De oriëntatie- en minutenkaarten kunnen alleen per automatische incasso worden voldaan, in 1 termijn. Denk aan het invullen van je IBAN.
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht